Kellukesed: kahekümne esimene kohtumine

Meie puhkuselt tagasi tulnud klubilised rääkisid oma reisidest Ukrainasse, Taga-Karpaatiasse ja Poola. Reisimise teemaga me ka jätkasime. Tutvustasime puhkaeestis.ee portaali ja juhtisime tähelepanu parimatele Eesti vaatamisväärsustele. Toimus arutelu, mida külastada ja milliseid turismiobjekte soovitada. Lõbus oli tuttavate puhkekohtade äratundmine.

Koostasime sektordiagrammi teemal, millised takistused on meil ja meis endis, et Eestit paremini tundma õppida. Otsisime ja leidsime lahendusi, kuidas neid takistusi ületada. Leiti, et klubis käimine äratab huvi ja soovi ning jagab informatsiooni. Lõpuks kõlas ühine otsus, et kui on huvi, siis leiad ka informatsiooni.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s