Rebased: kahekümne neljas kohtumine

ehk siis meie viimane kohtumine toimus suvisel pööripäeval, 21. juunil. Kohtumise alguses oli kõigil palju Tartu õppereisist pajatada. Igaühele meeldis ERMis mingi detail teistest enam: esimene sini-must-valge lipp, Kukrusse emanda hambad ja ehted, Mordva tare, 2. korruse klaaspõrand, rahvariiete näitus … Inimesed on erinevad, erinevad on ka eelistused. Edasi saabus hetk, kui lugesime tahvlilt ette Anita ja Tiidu tervituse ning head soovid klubilistele ja eestvedajatele. Meie lõpuõhtu kohvilaud oli kaetud hõrgutistega ja mõjus tähtsale hetkele vastavalt pidulikuna. Pärast kohvipausi vaatasime teleteatri etendust “Meri ja Orav”, mis võttis kokku nii mõnegi hooaja jooksul kõneks olnud teema. Edasi läks jutulõng jaanipäevale. Kuulasime ansambli FIX esituses jaanipäevalaulu, lugesime ja seletasime sõnu ning siis laulsime ka ise! 🙂 Ja oligi käes kohtumise tipphetk, kui kõik aktiivsed klubilised said kätte tunnistuse. Tegime pilte, soovisime üksteisele kaunist suve. Iga lõpp ei ole muud kui algus uus …

Üks kommentaar “Rebased: kahekümne neljas kohtumine

  1. Suur aitäh meie õpetajatele🌷🌷🌷🌷🌷. Soovin teile kõigile õnne. Meil on vedanud, et oleme sattunud oma kooli🏅🏅🏅🏅💚💙💖💗❤🎉🎊🎉🎊🎉🎈🎈🎈🎈🎈💪💪💪💪.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s