Sähvikud 23. kohtumine18.06. 2018

Seekordse kohtumise teemaks oli käsitöö ja eestikeelsete töökäskude ja juhendite andmine.Erilise hoolega valmistus kohtumiseks  Alla Jakimenko, kes oli oma õpingute eesmärgiks seadnud ühe eestikeelse töötoa läbiviimise.

Alla oskab valmistada rahataskuid ja õnnitluskaarte. Mida küll tema käsitöökast ja kotikesed ei sisalda! Erinevat värvi, lillede ja triipudega paberid, lindid ja lillekesed , pärlid , konksukesed, liimipulgad ja ka imelised masinad , mis pressivad mustreid.  Olime kõik innuga ametis, aga muidugi kohmakad ja abitud, nii et Alla pidi jooksma ja õpetama ja vahel ka ise ära tegema, et kaart saaks kaunis ja perfekte.Igaüks meist läks koju enda valmistatud kauni rahataskuga.Aitäh Allale, kes seda meile kõike õpetas ja innustas. Ja ta tegi seda ilusas eesti keeles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s