Vikerkaar: seitsmes õppekäik

Põhjaeestlased läksid seekord Lõuna-Eestisse. Suur aitäh, Anita ja Tiit, meid sinna vedamast! Käisime ERMis, paljud muide lausa esimest korda. Giid sattus meile ülimalt põhjalik, kes rääkis lausa tunnike üle aja. Huvitav fakt oli maja kohta see, et maja seisab osaliselt silla peal – sellepärast, et maja all on haruldaste konnade tiik. Lähemalt vaatasime püsinäitust “Uurali kaja” ja Eesti ajaloo kohta tänapäevast kuni kiviajani ning pärast oli kiirelt võimalus vaadata ka rahvariidenäitust.

Suurepärase kogemuse pakkus tagurpidi maja. See ei ole lihtsalt võimalik, kuidas seal hakkab pea ringi käima ja lausa iseenesest tuleb naer peale! Tartu kesklinnas saime igaüks omal valikul sööma minna, mõned kiiremad jõudsid isegi tänavatoidufestivalile Aparaaditehases. Kahjuks oli aega nii vähe ja pärast söömist piisas ajast ainult selleks, et jalutada raekoja platsi ümbruses ja veidi ka Emajõe ääres.

Tagasiteel võtsime õpetaja Piret Norviku eestvõttel laulu üles – kusjuures see tuli meie bussirahva hulgas väga hästi välja. Curly Stringsi “Kauges külas” on ju uus eesti rahvalaul!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s