Vikerkaar: kahekümne kolmas kohtumine

Ajalehed, ajalehed, ajalehed. Täis tõsiseid teemasid ja huvitavaid ülevaateid. Jutt läks siiski tõsisematele probleemidele – sotsiaalsetele küsimustele. Kurb, et vanainimeste jaoks ei jagu hooldekodukohti ja kui neid ka on, on need kättesaamatult kallid. Kurb teema, aga puudutab paljusid.

Kohtumise teises pooles tegime eneseanalüüsi küsimuste põhjal. Püüdsime vastata küsimustele, mis aitavad paremini aru saada sellest, kes ma olen. Kui sa ei teaks oma vanust, siis mitu aastat endale annaksid. Mis on halvem, kas ebaõnnestuda või üldse mitte proovida? Milline töö teeb kõige rikkamaks?

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s