Sähvikud: kuues õppekäik

Tartusse jõudes nautisime firma poolt ettevalmistatud kohvipausi muuseumi fuajees ja siis alustasime giid Eha Jakobsoni eestvedamisel huvitavat ringkäiku  ERMis. Tutvusime Eesti ajaloo erinevate etappidega, mida illustreerisid huvitavad eksponaadid. Eriti suurt huvi pakkusid Kukruse emanda säilmed ja nendega seotud lugu. Huvitav oli ka soome-ugri rahvaste elu-olu kajastav näitus.

Ka Tagurpidi majas sai ära käidud ning nalja ja  naeru jätkus kauaks. Et ilm oli ilus, siis nautisime Tartu linna vaatamisväärsusi, vaikselt voolavat Emajõge, Raekoja platsi ja Ülikooli peahoone sambaid.

Tagasiteel kõlas bussis klubiliste lemmiklaul “Kaugel külas“.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s