Kellukesed: neljateistkümnes kohtumine

Kohtumiste vahepeal oli nii palju juhtunud, et kõik tahtsid rääkida – Vanalinnapäevadest ja oma muljetest, Tornide väljaku miniaias valminud Eesti kaardi lillekompositsioonist. Pilte teiste tegemistest meeldis kõigile uudistada. Ka kontserte olid paljud kuulamas käinud. Tartuski toimus huvitav kultuurisündmus – Sweeney Toddi esietendus, mis tekitas vaimustust ja arutelu. Ka looduse teema tuli jutuks ja nii me saime teada müüripääsukese ja tavapääsukese erinevusest. See viis selleni, et õppisime ka teiste lindude nimetusi.

Kuulasime audiosalvestust “Tõest ja õigusest”, lugesime ise teksti ja valmistusime külalise Annika Heinsalu tulekuks, kes on A.H Tammsaare muuseumi kuraator ja giid. Sõbralikus seltskonnas kohvitassi taga kuulasime Annika äärmiselt kaasa kiskuvat ja informatsioonist tulvil jutustust Tammsaare elust, loomingust ja tähtsusest eesti kirjanduse jaoks. Teema oli nii kaasakiskuv, et pärast seda otsustasid klubi liikmed A.H. Tammsaare teoseid lugeda.

Küsimusi esitati nii võimalike tõlketeoste kohta inglise keeles kui ka vene keeles. Annika oskas küsimustele väga üksikasjalikult vastata.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s