Vikerkaar: kahekümne esimene kohtumine

Sel korral võtsime Eesti geograafia üksipulgi lahti. Tõdesime, et me oleme küll Eestiga tuttavad, aga avastamist jagub ikka ja alati. Võrdlesime Eesti põhja- ja läänerannikut, tasast Põhja-Eestit, madalat Lääne-Eestit ja “mägisemat” Lõuna-Eestit. Muidugi see meie 318-meetrine Munamägi on paras naljanumber, eriti itaallaste jaoks. Jutt viis ka praamiliiklusele ja sillaühendusele, turismi sihtpunktidele ja siseturismile. Suurema osa ajast olime ninapidi Eesti kaardi ees ja ajasime näpuga taga huvitavaid kohti. Tutvusime ka meie igasugu “pealinnadega”: talve-, suve-, sügise- ja kevadepealinn, lisaks pütipealinn, folgipealinn, ülikoolilinn. Küll meil on rikas riik!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s