Sähvikud: viies õppekäik

Õppekäik viis meid Tarbekunsti- ja disainimuuseumi ja Laiale tänavale. Vanalinna päevade algusmelus oli linn pidulik ja palju meeleolukat teoksil kogu linnas.Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum algatas Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks uue projekti pealkirjaga „Tuba“, mille raames kutsutakse kunstnikke ja disainerid suhestuma siinset kunsti- ja argikeskkonda kujundava esemelise maastikuga. Eesmärk on tuua muuseumi trepigaleriis vaatajate ette installatsioon või lavastuslik keskkond, mis põhineb kogudest pärineval ja täiendavalt juurde otsitud materjalil ning märksõnadel. Noo se oli huvitav ja omamoodi asi.  Aga ka põhikogu  kõnetas nagu alati, ikka ja jälle. Peale seda läksime maiustama chez Pierre´i Vene tänaval ja siis kohe rahvatantsijaid kaema Musumäele, keerutasime ise ka jalga ning meeleolu oli ülev nagu suve algusele ikka kohane on.

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s