Rebased: kahekümne esimene kohtumine

toimus 7. juunil. Sissejuhatavas vestluses (mis tehtud, mis teoksil) selgus, et ühel klubilisel oli olnud tõeliselt edukas nädal: poeg kaitses kõrgkooli diplomit, ise sai ta V kategooria raamatupidaja eksami tehtud ning võeti vastu tasuta inglise keele kursustele. Meie kõigi siirad õnnesoovid! 🙂 Tore aeg oli ka Rebasel, kes tütrel Prantsusmaal külas käis. Teiste klubiliste nädal oli möödunud tavapärasemalt, kellel paremini, kellel halvemini. Tutvusime põhjalikumalt ERMi õppekäigu ajakavaga, sest reis pole ju enam mägede taga. Meie kohtumise peateemaks oli Eesti floora ja fauna. Esimesena vaatasime videolõiku saatest “Osoon”, kus zoosemiootik Laura Kiiroja jutustas huntide sotsialiseerimisest ja seda kõike oli võimalik ka oma silmaga näha! Hunt kui meie rahvusloom väärib tähelepanu. Järgmine videoklipp viis meid mägra radadele ja elupaika. Pärast kohvipausi, kus maiustasime nii Prantsusmaalt toodud makroonide kui kohalike hõrgutistega (jagatud rõõm on mitmekordne rõõm!), vaatasime filmilõiku Naissaarest. Mitmed klubi liikmed on ka ise Naissaarel käinud ja said aktiivselt nähtule lisaks jutustada. Üks eestvedajatest on ise kogu saare 25-kilomeetrise rannajoone läbi matkanud, üks Rebane oma asutusega suvepäevi pidanud. Naissaare looduspargi direktor Tiit Koit rääkis saatelõigus samblikest. Looduse teemat jätkas ka videofilm Tallinna botaanikaaiast, kus metoodik Urmas Laansoo tutvustas botaanikaaia kollektsiooni, teadustööd, herbaariume, õpperadu ja raamatukogu. Huvitav oli teada saada, et öökuningannat tolmeldavad nahkhiired! Lõpetasime oma kohtumise puude ja põõsaste nimede meenutamise ja uute juurde õppimisega ja seda tänu Helina Reino slaidi esitlusele. Head Rebased, meie 22. kohtumine toimub pühapäeval, 10.06 algusega kell 11.00. Kohtumiseni! 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s