Sähvikud: kahekümnes kohtumine

Milline on raadio tänapäev? Kas ja mida kuulatakse, autoroolis, köögis hommikukohvi juues, taustaks või meeleoluks.  Millised on erinevatele sihtgruppidele mõeldud raadiokanalid Eestis. Saime teade, et Eesti kõige positiivsem raadiokanal on Sky pluss. Klassikaraadio kuulajate seas on lemmiksaateks jätkuvalt Raadioteater. Uurisime, millist formaati täidab “Kirillitsas Eesti” ja kuulaisme saatelõike ning kommenteerisime ja lisasime oma mõtteid.  Vikerraadio huvitamateks saadeteks jäid Helgi Erilaid ja “Aja jälg kivis” ning ” Huvitaja” oma päevakajaliste teemadega. Igaüks otsis oma lemmikkrubriigi ja tutvustas seda klubilistele.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s