Sähvikud: üheksateistkümnes kohtumine

Suvi ja matkamine Eestimaal on peaaegu sünonüümid. Mida pakkida kaasa matkakotti, kui ees on 2-ööpäevane retk kaunil Eestimaal. Mida võtta, mida jätta ja kuidas minna ja kuhu minna ning miks minna? Kust leida infot ööbimiskohtade kohta, kuidas neid broneerida. Millises huvitavas majutusasutuses tahaksid sina ööbida ja kuhu kutsuksid kaasa oma sõbrad? Milliseid suvefestivale erinevates Eestimaa linnades toimub ja mida tähendab elamusturism. Otsisime  internetist, mis elamusi on välja mõeldud lastele, milliseid täiskasvanutele- martsipani maalimisest kuni paintballi ja hülgevaatluseni välja. Väikeses riigis võib igaüks leida omale meelepärast.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s