Rebased: viies õppekäik

toimus 14. mail. Käisime vaatamas filmi “Seltsimees laps”. Solaris Apollos jooksis see film täna viimast päeva. Eelteadmised filmi sisust olid kõigil Rebastel olemas. Film jutustas Leelo Tungla lapsepõlve kõige traagilisemast episoodist, aastatest 1950-1953, kui ta ema arreteeriti, Siberisse saadeti ning pärast Stalini surma rehabiliteeriti. “Seltsimees laps” valmis Eesti 100 kultuuriprogrammi raames ja oli pühendatud kõigile stalinistliku režiimi ohvritele. Neljapäeval jätkame sealt, kus täna lõpetasime. Siis on ehk ka üleskruvitud emotsioonid rahunenud. Selg sirgu, lõbus-lahke nägu ette!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s