Vikerkaar: seitsmeteistkümnes kohtumine

Täna rääkisime vabal teemal, milleks oli keskkond, tarbimiskultuur, jäätmed. Selle kõige kohta on kõigil oma kindel arvamus, puudutab see teema ju meid otseselt kõiki. Panime selle teema Tallinna võtmesse ja arutlesime, missugune on meie linna liiklusolukord, haljastus, õhk, linnaloomad, distantsid linna kaugeimate punktide vahel, mürafoon, linnalõhnad, elutempo.

Jagasime ka kogemust talgute kohta, mis just nädalavahetusel kümnendat korda Eestis toimusid. Tuleb välja, et väga paljud kahjuks ise osa ei võtnud… Küll aga erutas kõiki teema asjade taaskasutamisest ja jäätmekäitlemisest. Pidasime ka sellist plaani, et missuguseid talguid keegi ise tahaks korraldada – kus talguid teha ja kellega ja mida täpsemalt ette võtta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s