Vikerkaar: viieteistkümnes kohtumine

Rääkisime kunstiliikidest, kunstiobjektidest, kunstistiilidest, -materjalidest ning loomulikult Eesti kunstnikest ja meie kunstimuuseumidest. Proovisime ka ise joonistada. Päris naljakas oli… Vaatasime ka kaasatoodud kunstialbumeid ja  slaidiprogrammi eesti kunstnike töödega. Mis on kunst ja mis enam ei ole? Sinna juurde vaatasime ka Marko Mäetamme intervjuud Jõhvi kontserdimajast (2015), kus ta selgitas oma naivistlike vastuvõtukülaliste paberkujude sünnilugu ja tausta. Huvi pakkus loomulikult Eduard Wiiralt. Ja muuseumidest võtab nii mõnigi õppija plaani külastada tarbekunsti- ja disainimuuseumi Laial tänaval.

Üks kommentaar “Vikerkaar: viieteistkümnes kohtumine

  1. Tegelt mul on minu mõtte kunstist: kunstnik on inimene, kes teeb oma tööd hästi ja õnnelikult. Ei usu, et täna kunstnik on kirjanik või maalikunstnik või laulja ainult.
    Ma arvan, et keegi kes palju armastab sind tööd on juba kunstnik, sest tavaliselt kui meiele meeldib iga päev amet, tööd tegema pole probleem, aga kui meie amet ei meeldi, töö saab raskeks ja tuju kurvaks.
    Kui me teeme meie lemmik tööd, aeg lendab kiiresti ja pinge ei tule. Ja palk ei ole kõige olulisem asi enam, sest see tunne kas tuleb selles olukordas on sügav ja tugev, ja piisab. Kunstnik on väga õnnelik inimene siis 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s