Sähvikud: viiteistkümnes kohtumine

Mida on palju ja mida on vähe, mida on piisavalt ja mida meie linnas ei ole? Mida võiks rohkem olla. Arvamusi tuli seinast seina. Aga olime ühel meelel, et ikka veel ei ole piisavalt jalgrattateid, mänguväljakuid ja väikeseid poode.  Väga palju on kaubanduskeskuseid, kohvikuid, restorane ning vaba aja keskuseid, turiste ja inimesi.

Kogu  kohtumine kujuneski palju-vähe-piisavalt harjutamise tähe all ja jõudsime ka moeteemani. Harjutamine jätkus.

Milliseid riideid on meie rühma daamide garderoobides ja milliseid ei ole? Saime teada, et meie daamid eelistavad vaba aja riideid, üldse ei ole  kaasaegsete naiste riidekappides enam kasukaid ja üha vähe ja vähem  on kõrge kontsaga kingi ning pikki kleite.  Tõdesime üksmeelselt, et sellest on väga kahju, et  elu on muutunud nii praktiliseks, et eelmainitud riideesemetel on aina vähem ja vähem meie riidekappides kohta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s