Kellukesed: teine õppekäik

Seekordne õppekäik toimus meil Riigikogu lahtiste uste päeval Riigikokku. Kuna tegemist oli Riigikogu 99. sünnipäevaga, siis oli huvitav osa võtta neist giidiga ekskursioonidest. Olime juba 10.30 platsis, et ikka õigeks ajaks kohal olla ja tervituskontserdist osa saada.

Selgus, et giid oli selles ametis esmakordselt, aga ta rääkis väga huvitavalt. Istusime Riigikogu saalis, vaatasime valget saali. Külastasime erinevate erakondade tube ja rääkisime Riigikogu liikmetega. Kalle Laanet oli oma kabinetis üsna lühikest aega olnud, aga oskas oma kabinetti hästi tutvustada. Istusime hiljem koos Riigikogu kohvikus ja vahetasime oma muljeid selle käigu kohta. Kohvilauas oli juttu ka meie haridussüsteemist ja meie oma kogemustest lastele erinevate keelte õpetamisel.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s