Vikerkaar: kolmeteistkümnes kohtumine

Ainus töö, mis toidab, on söömine. Seda teavad kõik! Täna rääkisime toidust. Mida me sööme päevasel ajal töö juures? Kui tihti käime väljas söömas? Missugused toidud kõige rohkem maitsevad? Mida toidu kõrvale joome? Missugune on nädalamenüü? Mida pakume külalistele? Kas toit ja alkohol sobivad kokku? Lappasime eestikeelseid kokaraamatuid ja panime kokku ühe kolmekäigulise menüü, mida võiks päriselt järgmine kord pakkuda.

Kogu selle jutu peale läks kõht ausalt öeldes üsna tühjaks… Krõbistasime vaheajal tee kõrvale küpsiseid ja meeleolu läks kohe uuesti hoogsamaks. Lugesime toidu kohta kirjutatud anekdoote (“Kelner! Minu seenesupis ei ole ühtki seent!” – Kelner: “Tõsi ka või? Aga kas siis aleksandrikoogis on mõni Aleksander?” ja eesti vanasõnu (näiteks “Tühi kõht on kõige parem kokk”). Vaatasime ka huvitavaid videoklippe huumorisarjadest “Köök” ja “ENSV” ning tõsielusarjast “Köögikodanikud”. Kohtumise lõpus üritasime teha (muidugi paberil!) ühe täiusliku lauakatte, nimetates õigetes asukohtades kõik vajalikud taldrikud-klaasid-noad-kahvlid.

Head isu! Olgu toidud alati isuäratavad!

 

Üks kommentaar “Vikerkaar: kolmeteistkümnes kohtumine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s