Rohelised: kaheteistkümnes kohtumine

toimus 4. aprillil. Oskar Lutsu nime olulisust kaasajal rõhutasime temanimelise huumoripreemia olemasoluga seoses. Vaatasime videolõiku preemia (ahjuroobi) üleandmise tseremooniast Gert Kiilerile.  Tõmbasime paralleele Tootsi-lugudega.

Pikemalt keskendusime meediateemale Aktuaalse Kaamera uudiste alusel.  Vaatamise järel tõime üheskoos välja olulisimad uudised poliitika, majanduse, kultuuri ja spordi vallas. Osavõtjad olid üht-teist olulist tähele pannud ja oskasid nähtu sõnadesse panna.

Kuulama ja kaasa mõtlema pani luuletuste lugemine. Kõlasid Paul-Eerik Rummo, Gustav Suitsu ja Lydia Koidula luuletused. Üks klubiliige oli välja kirjutanud isegi mitu Suitsu tuntud luuletust. Ettelugemine andis tunnistust eesti keele heast hääldusoskusest.

Tähtpäevadega seoses olid aktuaalsed ülestõusmispühad. Lünkteksti täitmisega said osalejad lisateadmisi nii pühadest kui ka sõnade grammatilisest kasutamisest  lauses. Kodus jäi leida oma pere pühade toiduretsept ja järgmisel kohtumisel seda tutvustada.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s