Kellukesed: kolmas kohtumine

Kohtumise teemaks oli ajakirjandus ja ülevaade Eesti meediast. Rääkisime sellest, millised on meediaväljaanded. Arutlesime üheskoos uudiste üle, mida igaüks oli märganud. Jagasime klubi liikmetele erinevad ajalehed ja ajakirjad ning igaüks valis sealt teda huvitava teema ning tegi sellest kokkuvõtte ja tutvustas seda ka teistele. Võrdlesime teemade kajastust eesti ja venekeelsetes ajalehtedes. Selgus, et Vene ajalehtedes Eesti probleeme ei kajastatud. Ajalehtedest tehti kokkuvõtteid paaritöödena, nii said klubi liikmed omavahel teemasid arutada ning teemavalik oli põnevam.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s