Rohelised: üheteistkümnes kohtumine

28. märtsi kohtumine algas ajakirjade tutvustamisega. Liikmed olid lugenud eestikeelsest ajakirjast häälega ahistamisest, kassi trikkidest ja kirsipuude õitsemisest Jaapanis. Seejärel vaatasime koos videod, kus laulis üks Jaapani koor koos Eesti kooriga kirsiõiest (“Sakura”). Jätkasime ajalehtede ülevaatega: pealkirjade põhjal tuli kokku seada oma uudis ja slaididelt ära arvata, millise uudisega võis olla möödunud nädalatel tegu.

Jooniste abil tuli anda enesehinnang oma keeleoskusele, põhjendada, kus keegi oma keeleteadmistega praegu on.

Rääkisime O. Lutsu “Kevade” ainetel tehtud filmist ja selle kuulsaks saanud tegelaskujudest: Arno, Teele, Toots, Kiir. Arutasime, miks “Kevade” on armastatud nii raamatu kui filmina ja kas sellised karakterid on ka tänapäeva koolis. Vaatasime lõiku filmist.

Kodus jäi leida üks eestikeelne luuletus.

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s