Sähvikud: üheteistkümnes kohtumine

Kohtumisel  arutasime kevadpühade tradistisoondie üle, mis meile meeldib teha kevadel ja suvel. Harjutasime ja kinnistasime da infinitiivi kasutamsit, msi mõnikord kipub segamini veel minema. Õppisime ja kasutasime usui väljendeid: see pole päris nii, sa eksid; ma ei ole nõus sellega.  Tuletasime meelde umbisikulist tegumoodi ja harjutasime  selle kasutamsit, mängides riikide ja maade mängu.  Alustasime teemat eesti ja eestlased, paaristöö etteantud küsimuste põhjal. Kummutasime sterotüüpe ja tegime kildlugemise harjutuse Eesti kohta. Rääkisime Eesti erinevatest piirkondadest, otsisime infot telefonist; Kihnu, Setumaa, Pepsiveere- arutasime , mida uut saime teada ja miks neid kohti külastada. Järgmine kord kuulame seto lauikuid ja vaatame katkndit Taarka filmist.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s