Rohelised: kümnes kohtumine

21. märtsi kohtumisel rõõmustasime koos kevade alguse üle. Rääkisime kahe olulise laulu saamisloost ja sõnadest. Need olid “Mu isamaa on minu arm” ja Eesti hümn. Osavõtjad olid juba ammu tahtnud hümni sõnu tundma õppida, nimelt oli üks klubiliige jalgpallimatšil  A. Le Coq Arena staadionil saanud suure elamuse, kui tuhanded pealtvaatajad hümni laulsid. Koos hümni laulmine õnnestus igati. Kuidas kulgesid Eesti Vabariigi sündmused edasi 100 aastat tagasi, vaatasime dokumentaalfilmi “Oma Maapäev” abil, kus juhtunut valgustas ajaloolane Ott Sandrak. Otsisime vastust küsimusele, mis sai Jüri Vilmsist. Eesti kultuurile ja ajaloole pani järele mõtlema Eesti-aineline viktoriin. Eesti keele kui võõrkeele oskusest ja julgusest seda kasutada kuulsime paaristööna läbiviidud vestluses.

Kodus jäi ajakirjandusteemaga seoses läbi lugeda üks artikkel ajakirjast ja sellest järgmisel kohtumisel rääkida.

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s