Rebased: kümnes kohtumine

toimus 22. märtsil. Alustasime Teatri- ja Muusikamuuseumi muljete vahetamisega, kõigil oli midagi põnevat esile tuua. Edasi pühendusime luuletuste lugemisele, oli ju eile luuletuste lugemise päev. Klubi liikmed olid põhjalikult ette valmistunud, ette kanti nii Lydia Koidula, Leelo Tungla, Doris Kareva kui ka näiteks Wimbergi luuletusi. Loomulikult kuulus ka siia väike analüüs luuletuste sõnumist ning mõjust inimhingele. Pärast kohvipausi oli filmiõhtu. Kõigepealt vaatasime katkendit filmist “Kevade”, et tutvuda tegelaskujudega, ning seejärel mängufilmi “Suvi”. Lõbus film hajutas päeva väsimuse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s