Rebased: teine õppekäik

toimus 18. märtsil. Külastasime 2017. aastal Muuseumirotiga auhinnatud Eesti Teatri- ja muusikamuuseumi. Ekspositsioon tutvustab Eesti ajalugu läbi teatri ja muusika. Arvukad stendid ja museaalid jagunesid 11 teemaks: iseolemine, Eesti esimesed, “Kevade”, “Libahunt”, “Kalevipoeg”, Miina Härma, Heino Eller, Mikk Mikiver, “Reigi õpetaja”, “Saaremaa valss” ja Assauwe tornis “Mu isamaa on minu arm”. Teatri ja muusika teemadega oleme tutvunud mitmetel kohtumistel ja seetõttu oli klubilistel palju tuttavaid nimesid ning fakte, mis tõstis meeleolu ja suurendas kultuurihuvi veelgi. Aitäh meie giidile Anu Lihole huvitava ja emotsionaalse ekskursiooni eest! 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s