Sähvikud: 9 kohtumine

Alustasime lõngakera mänguga iga klubiline ütles, mis artiklit ja millisest ajakirjast ta luges ning millest selles artiklis räägiti. (Klubis kasutasime umbisikulise tegumoe kindlat kv). Eile panme end proovile, kuidas suudame kokku viia Eesti sportlased, mis aladega nad on seotud ning milliseid medaleid  olümpiamängudelt meile toonud.  Nii jõudsime ka vehklemiseni ja Haapsalu legendaarse vehkelejate koolkonna alusepanijani Endel Neliseni. Alustasime filmi “Vehkleja” vaatamist ning jätkame sellega järgmine kord, kus rühmatööde  abil kinnistame ja arendame omadussõnu ja mitmete uute väljendite õppimist.

Üks kommentaar “Sähvikud: 9 kohtumine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s