Vikerkaar: kolmas õppekäik

Käisime Viimsi Sõjamuuseumis vestlusõhtul meediamees Olav Osoliniga. Osolin on väga hea jutuga mees ja juttu jätkus tal mehemoodi. Isegi nii palju, et vahepeal rääkisid nii tema ise kui ka vestlusõhtu juht Ivo Rull kõva häälega ja lausa korraga… Muuseumi saal oli küll imeilus, kuid kajas hirmsasti, nii et osa teksti läks kahjuks kaduma. Aga see, mis kuulajateni jõudis, oli igal juhul huvitav. Lapsepõlv tugevate naiste peres (nagu Osolin ise ütles). Varane huvi muusika vastu, ehkki ise ta pilli ei mängi eriti. Õppimine Tartu ülikoolis (loengud, sporditegemine, pidude korraldamine). Töö Eesti Raadios. Sattumine reklaamfilmide maailma, mille käigus õnnestus teha hullupööra palju tööd, teenida väga suuri summasid, jõuda Moskvasse ja isegi Cannes’i. Kindlasti on tegemist äärmiselt sihikindla ja võimeka meediategelasega, nii et pole ime, et ta pälvis presidendilt teenetemärgi. Palju õnne talle! Ja palju õnne meile, et saime veeta hariva õhtu kaunis muuseumisaalis, mis oli täis ilusat ja rikast eesti keelt.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s