Vikerkaar: seitsmes kohtumine

Kuna meie kohtumine toimus kohe pärast Eesti suurt aastapäevapidu, siis jagasime muljeid. ERMis meist keegi ei käinud, kuid meil olid omal alternatiivsed peod ja tähistamised (kui just tööl ei pidanud olema…). Panime jutulõnga veerema, püüdes ära arvata kolme uudistest kõlama jäänud numbri tähenduse: 4 (= Eesti 2. koht kiiruisutamises), 1500 (= autodega Lätti aktsiisitõus vastu protesteerima / külalist presidendi vastuvõtul), 300 000 (= nii palju maksis NO99 kurikuulus lavastus “Teekond” ja vastuvõtu kultuuriprogramm).

Otsisime ajalehest spordiuudiseid ja vaatasime eriti nende pealkirju (lemmikud olid sellised: helesinine unistus, nimesid kärpima, kuldaväärt pronks, võrratu duell…) Tegime neist kaunitest sõnadest oma isiklikud uudised majandus-. poliitika-, haridus-, krimi- ja päevauudise ning ilmateate stiilis. Nalja sai palju 🙂

Lugesime ajalehest anekdoote, töökuulutusi (kuhu mitte keegi kandideerida küll ei soovinud, sest kõik olid Tartus), viimast veergu ja selle lühiuudiseid.

Uued ja ägedad väljendid: šaakalikaamera, matusebüroo, uskumatu, lossimäed (Viljandis), sokk (sokk:sokid ja sokk:sokud + Tiit Sokk), Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi kui Eesti kuulsad tennisistid, kiiruisutaja Saskia Alusalu.

 

Üks kommentaar “Vikerkaar: seitsmes kohtumine

 1. Anekdood

  Politseinik peab kinni kiirust ületanud poola rekkajuhi.

  Koostab protokolli ja kõnetab teda:

  “Teie perekonnanimi, palun!”

  “Strzeminski-Krzyszkowiak.”

  “Aga kuidas seda kirjutatakse?”

  “Sidekriipsuga!”

  Anastassija Illarionova

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s