Sähvikud: 7. kohtumine

sähvikudTäna jagasime perenaistena oma pidulaudade lemmikretsepte ja kordasime üle retseptidega seotud verbid nagu: vala ja kalla, määri, sulata, kata, lõika, tükelda, rulli, veereta, lõika pikuti, puista, raputa, maitsesta jm.

Vaatasime ka saatelõiku 21.02.2018 “Suud puhtaks” saatest, kus stuudio külalisteks Eestit kodumaaks ja omaks pidavad Eestis elavad erinevad rahvused, kes värvikalt jagasid siin elamise ja olemise kogemusi ning nägemust.

Harjutasime üksteisele komplimentide tegemist ja päeva lõpetasime Eesti bingo mänguga, kus tuli vastata järgmistele küsimustele: kas sa oled rabajärves ujunud, kas sa oled seenel käinud, mustikaid korjanud, lesta suitsetanud, leiba küpsetanud jms.

Märtsikuu esimesel pühapäeval on ees ootamas palju põnevat ja Eesti Ajaloomuuseum ning Maarjamäe loss.´.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s