Rohelised: esimene õppekäik

16. veebruaril tegime õppekäigu Viimsi Keskkooli vaatama etendust “Valge tee kutse”, mis andis ülevaate Raimond Valgre elu- ja loometeest. See oli soositud lavastus, kuigi juba viies ülesastumine, oli aula vaatajatest tulvil. Esinesid nii õpilased kui ka  õpetajad. Lavastas Külli Talmar. Kaasa olid aidanud tuntud tegijad, nagu koreograafina Maido Saar, orkestratsiooni oli teinud Tõnis Kõrvits. Palju andis lavastusele juurde Viimsi Muusikakooli orkestri mängimine saateks lauludele. Laval käis vilgas tegevus, laulud vaheldusid ajastule omaste tantsudega. Kõlas ka “Saaremaa valss”, millest olime ühel kohtumisel rääkinud ja mida olime koos laulnud. Esinejaid tänati tormiliste ovatsioonidega püsti seistes ja lillesülemitega. Üritus oli pühendatud Eesti 100 aasta juubelile.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s