Vikerkaar: viies kohtumine

Kuna meie kohtumisel oli kaks püha, siis võrdlesime vene maslenitsat ja eesti vastlapäeva. Saime rääkida sellest, kas me ise tähistame kuidagi moodi vastlaid. Kui mitte rohkem, siis vähemalt me läheme poodi ja ostame vastlakukleid pohlamoosiga! Siis me vaatasime veel videost õpetust selle kohta, kuidas teha vurri. Kui vurr töötab, siis ta undab. Kellel undab kõige kõvemini, on võidumees!
Kuna kohe on ka valentini- ehk sõbrapäev, siis rääkisime kas selle püha tähistamisest. Kas minna abikaasaga restorani või mitte, selles on küsimus. Tegime valentinipäeva teemalist viktoriini. Kõigil nii hästi ei läinud. Aga vanasõnad on meil selged nagu seebivesi.
Rääkisime eesti toidust enne ja nüüd. Selge see, et sööjate eelistused on väga muutunud, aga hapukapsad ja verivorst ja kilud ja must leib meeldivad meile ikka. Vaatasime videost klippi (“Vana aja lood” Toit ja söök) vanadest toidutraditsioonidest (60ndatest kuni 80ndateni).

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s