Rohelised: viies kohtumine

14. veebruaril jätkus ajakirjandusteema käsitlus. Osalejad olid leidnud ajalehtedest uudiseid ja rääkisid nendest. Tähelepanu oli köitnud Pyeongchangi taliolümpiamängudega soenduv, Tallinna ja Helsingi vahele kavatsetava tunneli ehitus ja kõneaineks tulid ekstreemsed ilmastikuolud välismaal. Lisaandmeid toodi Eesti 100 kingituste laia valiku kohta. Meeldis töölehe alusel eelmisel päeval möödunud vastlapäeva kommetega tutvumine, mis avardas klubiliikmete teadmisi eesti rahvakalendri tähtpäevadest. Vastlapäevaga seoses tuli esile mitmetähenduslikke sõnu, nagu näiteks laskma, liug, mille tähenduste  selgitamine ja kasutus lauses õpetas neist sõnadest paremini aru saama. Järgnevalt lisandus uus teema – nali. Kõlasid lood, mis kellegagi olid juhtunud, enamasti lennureisidel. Kodus jäi endal tuletada meelde üks naljakas lugu või äpardus ning leida üks anekdoot ja rääkida neist järgmisel kohtumisel.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s