Sähvikud: neljas kohtumine

Ajakirjandus ja ajakirjad- arutasime kellele on suunatud Sirp, kellele Linnaleht, kellele Õhtuleht. Analüüsisime, milliseid uudiseid kajastatakse, mis on see, mis müüb ja mida reklaamitakse. Rääkisime arvamusartiklist, avamusliidritest ja arvustustest. Igaüks valis meelepärase uudise lehest ja jagas seda naabriga ning põhjendas, miks just nimetatud uudis teda kõnetas. Tutvusime Selges keeles leheküljega ja analüüsisime eesti keele õppijatele kohandatud uudiseid. Helgi rääkis kaashaaravalt perfomance “Ehmatusest sündinud rahvas ” tagamaadest. Neljapäeval läheme seda “Estoniasse” vaatama! Kui ooperiteater, siis ei saa mööda sellistest teemadest nagu lavastus, lavastaja, helilooja ja pillirühmad- keelpillidest kuni puhkpillide ja löökriistadeni välja.

Ja muidugi oulisim, et etendus on kingitus Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.

Üks kommentaar “Sähvikud: neljas kohtumine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s