Vikerkaar: neljas kohtumine

Laulupeotraditsioon – see on midagi hoopis rohkemat kui laulukaare all laulda või Kalevi staadionil tantsida. See on unikaalne asi, mille üle oleme uhked. Uhked selle üle, et meil on laulupeotuli, laulupeorongkäik, rahvariided, iseoma uued ja vanad laulud, öölaulupeod ja laulev revolutsioon, “Mu isamaa on minu arm”. See kõik ühendab eestimaalasi nii põlvkondade vahel kui ka nende vahel, kes kodus ja kes võõrsil. Lõppkokkuvõttes oli meil vägagi emotsionaalne kohtumine, sest kõik need lood ja laulud ja isiklikud kogemused puudutasid sügavalt hinge. Päriselt.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s