Rebased: kolmas kohtumine

toimus 1. veebruaril ja oli väga tegus. Meie ajakavasse mahtus nii Valgre filmi lõpu vaatamine kui ka arutelu töölehe abil ning tutvumine tähtsamate tegelaste osatäitjatega. Meenutasime ka eelmisel korral käsitletud uusi sõnu. Teema lõpetasime kummardusega Valgre kaunile muusikale – kuulasime-vaatasime 2002. aasta Eurovisiooni videoklippi, kus kavajuhid Anneli Peebo ja Marko Matvere esitasid lummava pala “Muinaslugu muusikas”. Pärast kohvipausi alustasime tööd ajalehtedega. Kõigepealt tutvusime meetodiga “Aarete jaht” ja seejärel tutvustasid klubi liikmed neile huvi pakkunud artikleid. Viimsi Lehest saime teada, et Viimsi keskuses avati Põhja Konna trepp, Maaleht pajatas Kihnu Virve 90. sünnipäevast, Linnaleht üllatas uudisega, et Tallinna lasteaedades õpetatakse programmeerimist … Kohtumise lõpus kuulasime Linda Rummo esituses A.H. Tammsaare miniatuuri “Poiss ja liblik” salvestist. Oli ju meie kirjandusklassiku 140. sünniaastapäev!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s