Rohelised: kolmas kohtumine

Kohtumise alguses iga osavõtja täpsustas oma keeleomandamise eesmärke ja tegevusi selle saavutamiseks. Klubi liikmed on seadnud endale üha kõrgemaid sihte: vabalt rääkida eesti keeles, leida parem töökoht või sooritada eesti keele B2-taseme eksam. Jätkus arutelu Raimond Valgre filmi teemal ja uusi teadmisi andsid dokumentaalkaadrid temast. Põhirõhk oli pööratud laulupidude teemale, mis oli osalejate jaoks uus. Ainult üks inimene oli käinud laulupeol. Tutvustust ja arutelu illustreerisid rohked videod viimasest noorte laulupeost “Mina jään”. Süvendatult elasid kõik sisse laulupeosse laulu “Ta lendab mesipuu poole” kuulamise ja laulmisega. Kohale tulnud leidsid, et laulupidu ühendab nii eestlasi kui ka teisi laulupeole tulnud rahvaid. Imeks pandi laululava suurt mahutavust. Vladymyr soovis, et Ukrainaski korraldataks  midagi sellist nagu on Eestis laulupidu. Selle teema käsitlus avardas osalejatel arusaamist eestlastest.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s