Rebased: teine kohtumine

toimus 25. jaanuaril ja algas positiivse häälestamisega. Tänase tunni teema oli “Pilguheit Eesti muusika varasalve”. Kõik klubi liikmed olid ette valmistanud väikese tutvustuse oma lemmikartistist. Tähelepanu pälvisid nii Georg Ots, Jaak Joala jt eelmise sajandi tähed kui ka praegused lemmikud Ott Lepland, Evert & the Two Dragons. Kuulasime R. Valgre laulu “Saaremaa valss” Georg Otsa esituses ja laulsime ka ise kaasa. Pärast kohvipausi vaatasime filmi “Need vanad armastuskirjad”, mis põhineb Raimond Valgre elul. Loomulikult kõlasid filmis Valgre kaunid meloodiad. Filmi vaatamise lõpetame järgmisel kohtumisel, siis ka arutleme ja analüüsime. Palun kõigil klubi liikmetel kaasa võtta üks ajaleht (reedeti ilmub tasuta Linnaleht ja esmaspäeviti tasuta Pealinn) või internetist välja prinditud artikkel. Eestikeelse ajakirjanduse kuuülevaated saavad traditsiooniks, arvestage palun sellega. Toredat nädalavahetust ja kohtumiseni juba veebruaris! 🙂

Üks kommentaar “Rebased: teine kohtumine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s