Vikerkaar: esimene kohtumine

Kirjutasime endale pooleks aastaks lubadused isiklikus plaanis. Valisime oma klubile palju ilusama nime (salajase hääletuse teel)! Tutvusime, kes kust pärit on (moodustasime oma maakaardi). Panime paika keeletegevused, mida me teeme nädala jooksul. Tegime ühe väikese keeletesti. “Ma kartsin avada keeleklubi ust, sest arvasin, et mu tase on madal,” ütles Stefano. Tal ei olnud absoluutselt õigus! Kuulsime sõnu, mida me ei olnud varem kuulnud: kümblema, erapooletu, eestvedaja, padjaklubi, mudilane. Andsime üksteisele lubadusi ja soovisime head uut aastat. Me hääletasime klubi alguskellaja üle, aga paika jäi ikka kell 18.00. Muide, sõime maitsvaid, suus sulavaid küpsiseid.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s