Sähvikud: esimene kohtumine

Ja nüüd läheb lahti! Ühine seiklus ja teekond keeleklubis sai ametliku stardi ja keeleklubi Sähvikud alustas. Nime valik SÄHVIKUD oli kiire ja osutuks valutumaks, kui esiklapse nime valik tavaliselt. Nii et selles rühmas on näha üksmeelt ja sünergiat, kui kohe nii kergelt kokkuleppele saadakse. Nagu ikka on keelehuviliste selstkond valdavalt naised. Meie rühmas on seekord ka Julian, kes on pärit Saksamaalt ja sidunud oma elu Eestiga. Ja millised daamid- paljulapselised emad, kes kirglikult valmis keeleõppesse panustama ning üksmeelselt konstateerisid, et eks see keele õppimine ongi LÕPUTU protsess. Ees on ootamas huvitav teekond huvitava seltskonnaga ja kolleeg Helgiga.
Palun, et meie kõikide silmad säraksid ja ühine teekond pakuks palju unustamatuid elamusi ning omaks ka praktilist väärtust ja täidaks kohale tulnud inimeste ootusi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s